INTERNET PÅ BÅDEN

Få en mobil internetforbindelse, når du ligger til kaj eller for svaj i havnen. 

Kunne du tænkte dig, endelig at få internet på båden? Med MiWireRouDem kan du skabe en stabil og hurtig internetforbindelse, så længe der bare er en smule mobilsignal i området. RouDem skaber et WiFi-hotspot på båden med markant stærkere forbindelse end mobilsignalet i området. RouDem finder den bedste og nærmeste mobilmast og kobler sig på denne, så du og resten af besætningen kan få hurtigt internet uden problemer.


MiWire arbejder på at udvikle MiWire Sea for den maritime verden. En innovativ antenneteknologi der også langt fra land anvender det mobile 3G/ 4G/ LTE datanetværk og ved brug af en special udviklet retningsbestemt antenner forbedrer internetsignalet i optil 25 NM fra land.


De første skibe sejler allerede med en tidlig version hvor vi anvender to RouDem´s og ligner på mange måder den endelige løsning, der dog bliver noget større og med en række nye SW funktioner, globale data abonnements løsninger og et meget avanceret overvågnings system, så vi fra land kan følge og styre alle enheder.


Følg løbende med i udviklingen.

Hvorfor MiWire RouDem® på båden?

Stabilt og hurtigt internet

Lav dit eget WiFi-hotspot og få stabilt og hurtigt internet på båden og i kystnære områder.

Brug RouDem alle steder

Tag RouDem med ud at sejle langs kysterne i hele landet eller Europa. Flere teleudbydere tilbyder dataroaming til gunstige priser.


Kom online

Op til 10x forbedret hastighed i forhold til et traditionelt mobilmodem. Stream serier og film eller surf på nettet på flere enheder samtidig.


Brug for hjælp?

Så kan du altid ringe og skrive til os på

Vi er på alle hverdage kl. 9-16